De Oostergast

Westerkwartier - Zuidhorn
Actueel aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

BIJZONDER WONEN BEREIKBAAR
Nieuwbouw in Groningen begint in de Oostergast. Wonen in de Oostergast betekent de rust en ruimte van een dorp, met de voordelen van de stad dichtbij.

De Oostergast groeit mogelijk tot 2020. De komende jaren wordt de Oostergast uitgebreid met 136 woningen en 9 appartementen.
De woningen zijn verdeeld in 78 tweekappers, 18 rijwoningen en 40 vrije kavels. Per jaar worden ongeveer 50 woningen gerealiseerd.
Uniek is de natuurlijke uitstraling: slechts de helft van de wijk wordt bebouwd, zodat in de rest van de ruimte het groen de kans krijgt om te groeien en te bloeien.

kijk op: www.deoostergast-zuidhorn.nl voor meer informatie

NIEUWBOUW GRONINGEN BEGINT HIER
DORPSE SFEER VLAKBIJ DE STAD
- 9 MIN VANAF GRONINGEN CS
- RUST, GROEN EN RUIMTE
-VRIJE KAVELS EN KOOPWONINGEN

9 MINUTEN VANAF GRONINGEN CS
Wonen in de Oostergast is kiezen voor de rust van een dorp, maar wel met de gemakken van een stad. Het station is op loopafstand en met de trein ben je in 9 minuten in hartje Groningen. Met de auto ben je binnen een half uur in de stad en zelfs op de fiets is het te doen: 40 minuten!

RUST, GROEN EN RUIMTE
Het groen omringt de wijk en loopt er dwars doorheen. Bij de aanleg van deze nieuwbouw is gezorgd dat minstens de helft van de wijk uit groen bestaat. En dat merk je; aan de rust en de dorpse uitstraling. In de wijk bevindt zich bovendien het Natuureiland: een park waar kinderen naar hartelust spelen en opgroeien in het groen.

VRIJE KAVELS & NIEUWBOUW KOOPWONINGEN
In de eerste fase van de Oostergast is een nieuwbouwwijk gerealiseerd met diverse woningen en eigen voorzieningen. De tweede fase is in volle gang en wordt gekenmerkt door een ongekende ruime opzet, waarbij alle kavels worden omringd door veel groen.

ONDERWIJS OP LOOPAFSTAND
Lopend of op de fiets naar school… welk kind wil dat nou niet? Daarom heeft de Oostergast een eigen basisschool voor de kinderen uit de buurt: brede school De Noordster. Onder één dak zitten hier openbare basisschool De Borgh, de Christelijke basisschool Het Anker en kinderopvang SKSG.

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Oostergast
Koopwoningen
145

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Westerkwartier.

Aanmelden