Zuidoever

Westerkwartier - Leek
Actueel aanbod

€ 497.500,- tot € 650.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
139 - 167m2
Kaveloppervlak
416 - 639m2
Aantal slaapkamer(s)
3 - 4

Over dit project

NATUURLIJK WONEN IN LEEK

Aan de zuidkant van Leek, in de groene, waterrijke wijk Oostindie Zuid worden 12 ruime woningen gerealiseerd in het plan Zuidoever. Het gevarieerde plan omvat zowel 8 twee-onder-één-kapwoningen als 4 vrijstaande woningen met een moderne uitstraling. De woningen zijn energieneutraal, voldoen aan de BENG-2 norm (Bijna Energie Neutraal Gebouw), zijn volledig gasloos én je kunt een groenverklaring krijgen voor extra rentekorting op je hypotheek, waardoor je je woonlasten laag houdt!


12 STOERE WONINGEN MET VEEL VARIATIE
Het plan bestaat uit verschillende types twee-onder-één-kapwoningen en vrijstaande woningen, in een stoere mix van metselwerk en hout. Er is variatie in hoog- en laagbouw en ook wat betreft uitstraling, gevels, indeling en kapvorm is het plan heel speels van opzet. De kavels zijn maar liefst 416 tot 639 m² groot; je hebt dan ook een riante tuin op het (zuid)westen of het (zuid)oosten én uitzicht op water en groen.

Meer willen weten? Ga naar de website www.woneninzuidoever.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
Zuidoever
Start verkoop
Verkoop gestart
Prijs
€ 497.500,- tot € 650.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Vrijstaand

Voorzieningen

Parkeren
Garage, Parkeerplaats eigen terrein
Tuin
Tuin op het Zuidoosten, Tuin op het Zuidwesten
Bijgebouwen
Berging (steen), Schuur (hout)
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
Koeling, Lucht-Water Warmtepomp
Voorz. binnen 1 Km.
Basisschool, Huisarts, Kinderdagopvang, Supermarkt, Tandarts, Winkelcentrum

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Westerkwartier.

Aanmelden