Zuidoever

Inschrijving geopend.
Westerkwartier - Leek
Actueel aanbod

€ 440.000,- tot € 650.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
132 - 167m2
Kaveloppervlak
390 - 639m2
Aantal slaapkamer(s)
3 - 4

Over dit project

NATUURLIJK WONEN IN LEEK

Aan de zuidkant van Leek, in de groene, waterrijke wijk Oostindië Zuid wordt binnenkort gestart met de verkoop van 18 ruime woningen in het plan Zuidoever. Het gevarieerde plan omvat zowel 12 twee-onder-één-kapwoningen als 6 vrijstaande woningen met een moderne uitstraling. De woningen zijn energieneutraal, voldoen aan de BENG-2 norm (Bijna Energie Neutraal Gebouw), zijn volledig gasloos én je kunt een groenverklaring krijgen voor extra rentekorting op je hypotheek, waardoor je je woonlasten laag houdt!

18 STOERE WONINGEN MET VEEL VARIATIE
Het plan bestaat uit verschillende types twee-onder-één-kapwoningen en vrijstaande woningen, in een stoere mix van metselwerk en hout. Er is variatie in hoog- en laagbouw en ook wat betreft uitstraling, gevels, indeling en kapvorm is het plan heel speels van opzet. De kavels zijn maar liefst 390 tot 639 m² groot; je hebt dan ook een riante tuin op het (zuid)westen of het (zuid)oosten én uitzicht op water en groen. Met de beschikbare opties, maak je het bovendien helemaal naar jouw wens; bijvoorbeeld een uitbouw van 1200 of 2400 mm, dubbele tuindeuren, een schuifpui of een vierde (slaap)kamer op de 2e verdieping (m.u.v. de laagbouw woningen). De badkamer en toilet worden standaard voorzien van sanitair en tegelwerk van Villeroy & Boch.

Zie jij jezelf hier wel wonen? Meld je dan nu alvast aan, dan houden wij je op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Zuidoever
Start verkoop
15-09-2022
Koopwoningen
18
Prijs
€ 440.000,- tot € 650.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Vrijstaand

Voorzieningen

Parkeren
Garage, Parkeerplaats eigen terrein
Tuin
Tuin op het Zuidoosten, Tuin op het Zuidwesten
Bijgebouwen
Berging (steen), Schuur (hout)
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
Koeling, Lucht-Water Warmtepomp
Voorz. binnen 1 Km.
Basisschool, Huisarts, Kinderdagopvang, Supermarkt, Tandarts, Winkelcentrum

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Westerkwartier.

Aanmelden