De Sleutelbloem Leek

Westerkwartier - Leek
Toekomstig aanbod

€ 415.000,- tot € 425.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
161 - 161m2
Kaveloppervlak
350 - 550m2
Aantal slaapkamer(s)
3 - 4

Over dit project

Aan De Sleutelbloem zijn we druk bezig met de ontwikkeling van 4 twee-onder-een-kapwoningen. De 4 woningen bieden volop ruimte, zowel binnen als buiten en zijn uitgerust met een complete badkamer en keuken! De woningen worden aangeboden met een vanafprijs van €415.000,-, dit is inclusief complete keuken en sanitair!

De 4 twee-onder-een-kapwoningen liggen aan de Sleutelbloem op ruime kavels van 350 tot 550 m². De woningen worden standaard allemaal voorzien van een stenen berging zodat je genoeg ruimte hebt voor je tuinspullen, fietsen of grasmaaier. Aan de voorzijde kun je op je eigen oprit 2 auto's parkeren.

Ook in de huizen is volop leefruimte aanwezig. De woningen hebben met een woonoppervlakte van 161 m² ruim voldoende leef-, slaap- en bergruimte voor het hele gezin. Deze woningen hebben drie slaapkamers en een indeelbare zolderverdieping. Dit type woning is uitgerust met een luxe keuken, een complete badkamer en toilet. Naar wens samen te stellen bij showroom THUIS van Dura Vermeer. De woningen worden aangeboden met een vanafprijs van €415.000,-, dit is inclusief complete keuken en sanitair!

Wil je op de hoogte gehouden worden van De Sleutelbloem? Meld je dan aan via de website www.desleutelbloemleek.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Sleutelbloem Leek
Start (voor)verkoop
01-06-2021
Koopwoningen
4
Prijs
€ 415.000,- tot € 425.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Westerkwartier.

Aanmelden