Nieuwbouw - Ontdek het nieuwbouwaanbod

De Sleutelbloem Leek

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Westerkwartier - Leek
Archief

€ 412.500,- tot € 432.500,-

Kenmerken

Woonoppervlak
161 - 161m2
Kaveloppervlak
379 - 545m2
Inhoud
676 - 676m3
Aantal slaapkamer(s)
3 - 4

Over dit project

DE SLEUTELBLOEM IS VOLLEDIG VERKOCHT!

Aan De Sleutelbloem zijn we druk bezig met de ontwikkeling van 4 twee-onder-een-kapwoningen. De 4 woningen bieden volop ruimte, zowel binnen als buiten en zijn uitgerust met een complete badkamer en keuken! De woningen worden aangeboden met een vanafprijs van €412.500,-, dit is inclusief complete keuken en sanitair!

De 4 twee-onder-een-kapwoningen liggen aan de Sleutelbloem op ruime kavels van 379 tot 545 m². De woningen worden standaard allemaal voorzien van een stenen berging zodat je genoeg ruimte hebt voor je tuinspullen, fietsen of grasmaaier. Aan de voorzijde kun je op je eigen oprit 2 auto's parkeren.

Ook in de huizen is volop leefruimte aanwezig. De woningen hebben met een woonoppervlakte van 161 m² ruim voldoende leef-, slaap- en bergruimte voor het hele gezin. Deze woningen hebben drie slaapkamers en een indeelbare zolderverdieping. Dit type woning is uitgerust met een luxe keuken, een complete badkamer en toilet. Naar wens samen te stellen bij showroom THUIS van Dura Vermeer. De woningen worden aangeboden met een vanafprijs van €412.500,-, dit is inclusief complete keuken en sanitair!

Wil je op de hoogte gehouden worden van De Sleutelbloem? Meld je dan aan via de website www.desleutelbloemleek.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Sleutelbloem Leek
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
4
Prijs
€ 412.500,- tot € 432.500,-
Type woningen
2-onder-1-kap

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Westerkwartier.

Aanmelden