In de Boog

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Westerkwartier - Leek
Actueel aanbod

€ 257.500,- tot € 380.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
119 - 156m2
Kaveloppervlak
175 - 562m2
Aantal slaapkamer(s)
4

Over dit project

Het nieuwe wonen in Leek begint hier!

In de Boog is een kleinschalig nieuwbouwproject in Leek. Hier woont u omgeven door water en véél natuurschoon. De 10 tussen- en hoekwoningen en 6 twee-onder-een-kapwoningen zijn gelegen in de wijk Oost-Indie, De Hoven aan de toekomstige straat Steutelbloem.

Vrijheid, blijheid, hoe wilt u wonen? Er komen vier hoekwoningen, zes twee-onder-een-kapwoningen en zes tussenwoningen. Stuk-voor-stuk duurzaam gebouwd met een zee aan ruimte voor het hele gezin.

Het ontwerp van de woningen ‘In de Boog’ is stijlvol, stoer en tijdloos. Kenmerkend voor dit kleinschalig woningproject zijn de gevels van dieprode baksteen. De voorgevel wordt op bepaalde plaatsen verfraaid door onderhoudsarme kunststof beplating met een houtlook. In combinatie met de antracietkleurige kozijnen geeft dit een stijlvol en stoer uiterlijk. Alle woningen krijgen een tuin aan de voor- en achterzijde.
De twee-onder-een-kapwoningen en de hoekwoningen krijgen tevens een tuin aan één zijkant. De tussenwoningen krijgen allen een berging in de tuin. De berging van de andere woningen wordt vast aan het huis -gebouwd. De daken worden standaard voorzien van zonnepanelen.

De kavels zijn stuk-voor-stuk ruim en hebben een riante tuin. Ruimte, rust, groen en water, wat wilt u nog meer? Dit is uw kans om te -wonen waar velen zouden willen- wonen én leven!

Meer informatie

Kenmerken

Project
In de Boog
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
16
Prijs
€ 257.500,- tot € 380.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Westerkwartier.

Aanmelden