In de Boog

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Westerkwartier - Leek
Actueel aanbod

€ 250.000,- tot € 375.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
119 - 156m2
Kaveloppervlak
175 - 634m2
Aantal slaapkamer(s)
4

Over dit project

De 16 woningen In de Boog zijn in de afrondende fase van het ontwikkeltraject. .

De woningen
De woningen zijn gelegen in de wijk Oost-indie, De Hoven aan de toekomstige straat Sleutelbloem. De rijwoningen zijn verdeeld  over twee woonblokken van elk 5 woningen. Er zijn dus 4 hoekwoningen en 6 tussenwoningen en 6 twee-onder-een-kap woningen. Meer informatie over en tekeningen van de woningen volgt bij de start van de pre-sale.

De architect heeft het voorlopig ontwerp afgerond en het bouwteam is nu bezig met het opstellen van het definitieve ontwerp, het uitwerken van de installaties en het selecteren van de showrooms voor keuken, sanitair en tegelwerk. Daarna start het uitwerken van de stukken voor de verkoop.
Hier treft u de meest recente tekeningen aan. Deze stukken hebben nog de status ‘concept’, en kunnen mogelijkerwijs op punten afwijken van de definitieve verkoopstukken. Aan deze concept stukken kunt u geen rechten ontlenen.

Meer informatie

Kenmerken

Project
In de Boog
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
16
Prijs
€ 250.000,- tot € 375.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Westerkwartier.

Aanmelden