Sintmapark

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Westerkwartier - Tolbert
Actueel aanbod

€ 165.000,- tot € 299.625,-

Kenmerken

Woonoppervlak
109 - 124m2
Kaveloppervlak
135 - 400m2
Aantal slaapkamer(s)
3 - 4

Over dit project

Zoek je een nieuwbouwwoning in een groene omgeving, maar dicht bij de stad Groningen? Dan is Nieuw Sintmapark in Tolbert vast iets voor jou. Hier woon je in een unieke ambiance en op een parkachtige locatie waar je het gevoel van rust en ruimte elke dag ervaart. En dat in een ruim nieuwbouwhuis waarvan het ontwerp en de indeling zorgvuldig zijn afgestemd op jouw persoonlijke wensen. Met een groot aantal nuttige voorzieningen, inclusief scholen, binnen handbereik. In Nieuw Sintmapark vind jij wat je zoekt.

Laatste kans om hier te wonen
Droom jij van een fijne nieuwbouwwoning in een groene, parkachtige omgeving? Kies dan nu voor een van de acht vrije kavels of kies snel voor de láátste levensloopgeschikte woning op Nieuw Sintmapark. Doordat de bouw van deze woningen al vergevorderd is, kun je deze nu bezichtigen. Maak snel een afspraak met de makelaar om een bezichtiging van een levensloopgeschikte woning in te plannen.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Sintmapark
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
43
Prijs
€ 165.000,- tot € 299.625,-
Type woningen
Hoekwoning, Vrije kavel

Voorzieningen

Parkeren
Garage, Parkeerplaats eigen terrein
Tuin
Tuin
Bijgebouwen
Schuur (hout)
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
Lucht-Water Warmtepomp, Vloerverwarming
Voorz. binnen 1 Km.
Basisschool, Busstation, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Supermarkt, Tandarts, Winkelcentrum

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Westerkwartier.

Aanmelden