Sintmapark

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Westerkwartier - Tolbert
Actueel aanbod

€ 190.750,- tot € 299.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
109 - 124m2
Kaveloppervlak
135 - 400m2
Aantal slaapkamer(s)
3 - 4

Over dit project

Wonen in Nieuw Sintmapark, Tolbert
Wonen in een groene omgeving, dicht bij de stad Groningen

Zoek je een nieuwbouwwoning in een groene omgeving, maar dicht bij de stad Groningen? Dan is Nieuw Sintmapark in Tolbert vast iets voor jou. Hier woon je in een unieke ambiance en op een parkachtige locatie waar je het gevoel van rust en ruimte elke dag ervaart. En dat in een ruim nieuwbouwhuis waarvan het ontwerp en de indeling zorgvuldig zijn afgestemd op jouw persoonlijke wensen. Met een groot aantal nuttige voorzieningen, inclusief scholen, binnen handbereik. In Nieuw Sintmapark vind jij wat je zoekt.

Een park zoals een park moet zijn
Nieuw Sintmapark draagt zijn naam met recht: het biedt alles wat een echt park hoort te hebben. Picknicken in het gras, volop gelegenheid om te badmintonnen of te voetballen, kinderen van alle leeftijden staan er lekker te vissen en ‘s winters kunnen de schaatsen uit het vet worden gehaald. Voor de kinderen zijn er meerdere speeltuintjes en er is een prachtige bloemenkas. In Nieuw Sintmapark komt er nog iets bij: de ligging nabij de Tolbertervaart en een prachtig uitzicht.

Nieuwbouw in het groene hart van Tolbert
Nieuw Sintmapark ligt in de bestaande wijk Sintmaheerdt. Het nieuwbouwplan grenst aan woonzorgcomplex De Zijlen. Op deze locatie krijgt wonen een bijzondere dimensie. Er verrijzen 43 nieuwbouwwoningen: rijwoningen, hoekwoningen, halfvrijstaande woningen en maatwerkwoningen. Zo’n maatwerkwoning biedt de mogelijkheid tot levensloopgeschikt wonen (badkamer en slaapkamer op de begane grond). Maar je kunt er ook voor kiezen om je eigen droomhuis te bouwen: er is een aantal vrije bouwkavels beschikbaar. Alle huizen worden zonder gasaansluiting gebouwd. Een deel ervan krijgt het Fijn Wonen-label. Deze huizen zijn extra duurzaam, energiezuinig en kennen een korte bouwtijd. Helemaal klaar voor jouw toekomst.

Interesse?
Meld je dan nu aan en wij houden je op de hoogte over de laatste ontwikkelingen en de start verkoop!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Sintmapark
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
43
Prijs
€ 190.750,- tot € 299.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Tussenwoning, Vrije kavel

Voorzieningen

Parkeren
Garage, Parkeerplaats eigen terrein
Tuin
Tuin
Bijgebouwen
Schuur (hout)
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
Lucht-Water Warmtepomp, Vloerverwarming
Voorz. binnen 1 Km.
Basisschool, Busstation, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Supermarkt, Tandarts, Winkelcentrum

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Westerkwartier.

Aanmelden