De Nieuwe Stijl van Leek

Westerkwartier - Leek
Actueel aanbod

€ 325.000,- tot € 419.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
148 - 150m2
Kaveloppervlak
355 - 670m2
Aantal slaapkamer(s)
4

Over dit project

De Nieuwe Stijl van Leek

VERKOOP GESTART!!

Op de grens van Groningen en Drenthe ligt het knusse dorp Leek. Hier, in deze groene en waterrijke omgeving, staat iets heel bijzonders te gebeuren. Hier komt een nieuwbouw project: mooie ruime woningen in nieuwbouwwijk Oostindie ontwikkeld door VanWonen.

De Nieuwe Stijl van Leek telt straks 16 nieuwbouwwoningen verdeeld over 10 twee-onder-één-kapwoningen en 6 vrijstaande woningen.
Dat dit project ontwikkeld wordt vanuit een Drentse gedachte is aan veel aspecten te zien. Van de architectuur tot de inrichting van het openbare groen. De sfeer van dit project ademt Drentse karakteristieken. Zo worden er houtwallen aangelegd, bosven geplant en gezellige brinken gecreëerd.

Wil jij ook hier komen wonen of ben jij geïnteresseerd in dit project? Kijk dan snel op www.denieuwestijlvanleek.nl voor meer informatie en om je in te schrijven voor een van de woningen!

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Nieuwe Stijl van Leek
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
16
Prijs
€ 325.000,- tot € 419.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Vrijstaand

Voorzieningen

Parkeren
Garage, Parkeerplaats, Parkeerplaats eigen terrein
Tuin
Tuin
Bijgebouwen
Kantoor
Eigendom
Volle eigendom
Voorz. binnen 1 Km.
Basisschool, Sportcomplex, Supermarkt

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Westerkwartier.

Aanmelden