Specialisten

Rabobank Noordenveld West Groningen: dé partner als het om duurzaam bouwen gaat

Het grensgebied van de provincies Groningen en Drenthe heeft een hoop te bieden. De levendige dorpen worden omringd door de natuur, maar het gemak van de grote stad is dichtbij. Door nieuwbouwprojecten als De Nieuwe Stijl van Leek en Plan Zevenhuizen-Oost fase 2 worden nieuwe wijken gecreëerd, waar wooncomfort en duurzaamheid hand in hand gaan. Rabobank  is dé bank als het om duurzaam bouwen en een fijne leefomgeving gaat.

Elly de Vries is financieel adviseur bij Rabobank Noordenveld West Groningen., woont zelf in Zevenhuizen en heeft veel kennis van de lokale woningmarkt. Ze werkt al lange tijd voor de Rabobank en dat is niet zonder reden.

 

“De Rabobank is naast een fijne werkgever ook een betrouwbare bank. Als hypotheekadviseur vind ik het belangrijk een eerlijk en compleet advies te geven. Wat voor de klant het beste is, is altijd leidend. Ik bouw graag een langdurige en persoonlijke relatie met mijn klanten op en begeleid hen tijdens het hele traject. Daarbij kijk ik niet alleen naar de beste hypotheekvorm, maar we gaan ook in gesprek over situaties als arbeidsongeschiktheid en pensioen. Ook dan moet de nieuwe woning nog betaalbaar zijn. Duurzaamheid is ook onderwerp van gesprek. Een duurzaam huis kan je veel opleveren. Een lagere energierekening, meer wooncomfort én je draagt bij aan een beter milieu

Duurzaam bouwen

Als coöperatieve bank en grootste hypotheekverstrekker van Nederland wil Rabobank een actieve bijdrage leveren aan de noodzakelijke verduurzaming van de woningmarkt. De bank steunt haar klanten dan ook op alle mogelijke manieren als het om duurzaam (ver)bouwen gaat.

Een greep uit de mogelijkheden:

 • Extra financieringsmogelijkheden
  In veel gevallen kan er meer geleend worden op de waarde van de woning en/of op het inkomen als er energie besparende maatregelen genomen worden. De overheid stimuleert op deze manier het verduurzamen van de woningmarkt.
 • Groendepot
  Wist je bijvoorbeeld dat je een Rabobank Groendepot kunt afsluiten bij aankoop van een woning of bij een verbouwing? Je hebt dan 2 jaar de tijd om rustig te bekijken welke duurzame maatregelen je wilt nemen.
 • Korting*
  Het mooie is dat het verduurzamen van je woning een lagere rente kan opleveren met de Rabobank Duurzaamheidskorting.
  Daarnaast is er voor energiezuinige nieuwbouwwoningen de Rabobank Groenhypotheek waardoor de korting nog kan oplopen.

*Kijk voor meer informatie en de voorwaarden op rabobank.nl/duurzaamwonen

Fijne leefomgeving

“Wat mij verder aanspreekt in het werken bij de Rabobank is de lokale betrokkenheid. Rabobank heeft niet alleen oog voor haar klanten, maar ook voor de leefbaarheid in de regio. Samen werken aan een betere wereld en het versterken van de lokale leefomgeving, dat is het doel. Dit doen we onder anderen door te investeren in de lokale leefomgeving. De Rabo Clubkas campagne is daar een mooi voorbeeld van”, zegt Elly. “Klanten van de bank kunnen stemmen op hun favoriete vereniging. Hoe meer stemmen verenigingen krijgen, hoe groter de financiële bijdrage is die ze ontvangen. Met het geld kunnen de clubs activiteiten realiseren die de leefbaarheid ten goede komen. Daarnaast worden vanuit het coöperatiefonds van Rabobank veel lokale projecten ondersteund. Om een paar voorbeelden te geven: we hebben als bank een bijdrage geleverd aan een pannakooi voor de jeugd, aan muziekinstrumenten voor een plaatselijke muziekvereniging en LED verlichting voor een sportclub. Verder is er geld beschikbaar gesteld voor het verduurzamen van dorpshuizen in de omgeving. “

Meer weten over de financiële mogelijkheden voor duurzaam bouwen?

Vraag een kosteloos en vrijblijvend oriëntatiegesprek aan met Elly of één van haar collega’s. De vestiging in Leek is op werkdagen tot 19.00 uur geopend, maar je kunt als dat beter uitkomt ook een afspraak maken buiten kantoortijden.  De vestiging in Roden heeft iedere zaterdag inloop van 10.00 tot 14.00 uur. Je kunt dan zonder afspraak langskomen.

Bel voor een afspraak 0594 55 48 48.

Wil je meer weten?

Vul onderstaand formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact op.